AKTUELNO

Novinarke Koševa i Radio Beograda nakon izveštavanja o poseti direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića Severnoj Mitrovici napadnute su u Bošnjačkoj mahali.

Dalibor Jevtić osudio je napad na novinarke Koševa i Radio Beograda koji se dogodio danas u Severnoj Mitrovici i upozorio da se jedno od osnonih ljudskih prava, pravo na rad, mora poštovati svuda.

Jevtić kaže da je ražočaran zbog incidenta, jer smatra da novinari , ali ni bilo ko na ovim prostorima ne treba da budu meta samo zbog toga što su Srbi.

Jevtić poručuje da moraju da odgovaraju počinioci incidenta, čiji je, kaže, identitet poznat.

- Policija mora odmah da ih privede pravdi, kako bi poslužili kao primer svima koji se odluče na ovakav korak - ocenio je potpredsednik Vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić povodom današnjeg incidenta u Bošnjačkoj mahali.

Novinarke Koševa i Radio Beograda, naime, nakon izveštavanja o poseti direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića Severnoj Mitrovici napadnute su u Bošnjačkoj mahali, a Jevtić je rekao i da su one samo obavljale svoj posao i da nisu ugorzile nikoga svojim radom.

#Dalibor Jevtić

#Kosovo

#Napad

'