AKTUELNO

Budite uz Novo jutro Televizije Pink i saznaćete sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavamo sa Sašom Francistijem, glavnim i odgovornim urednikom časopisa "Argumenti i fakti", Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa" i Savom Štrpcem, predsednikom Dokumentaciono informacionog centra "Veritas".

- Šta je to što je Mogerinijeva juče pohvalila, a šta je kritikovala kada je reč o evropskom putu Srbije, tema je o kojoj ćemo razgovarati sa ministarkom zaduženom za evrointegracije Jadrankom Joksimović.

- Kroz kakav pakao porodičnog nasilja je prošla naša popularna pevačica Nataša Bekvalac i kako je Nataša danas, čućemo od njenog oca Dragoljuba Bekvalca.

- Zbog čega je jedan od glavnih krivaca za prekid veza i brakova upravo mobilni telefon? U koliko duboku provaliju može da nas odvuče vršljanje po tuđem telefonu i koliko može ozbiljno da nam poremeti život? Odgovore na ova pitanja,kao i korisne savete, čućete od psihijatra Jovana Marića, privatnih detektiva Stevana Đokića i Bate Petkovića, kao i našeg kolege, novinara TV Pink Srđana Kuvekalovića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Kome je u interesu da čestim napadima na žene u vladajućoj strukturi, a često i na samu predsednicu srpskog parlamenta, incidentima poput gaženja hrvatske zastave u trenutku prve istorijske posete delegacije hrvatskog Sabora Srbiji kao i raznim provokacijama, naruši dostojanstvo ne samo Narodne skupštine,već i imidž i ugled Srbije? Gde se prelaze granice performansa i zalazi u polje opasne logike i kako se ovakvi incidenti tumače u važnom trenutku za celu Srbiju,u trenutku uručenja izveštaja EK, kao i dolaska visoke predstavnice EU Federike Mogerini u Beograd? O tome sa predsednicom Narodne skupštine Srbije Majom Gojković.

- Ugostićemo i kik boksera Nikolu Cimešu, pobednika turnira četvorice boraca koji je pre nekoliko dana održan u "Štark areni" u okviru drugog Collision fighting league turnira.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- U rubrici Pod reflektorima sa glumicom Nelom Mihajlović razgovaraćemo o predstavi "Plastika" koja će večeras biti izvedena u Akademiji 28.

- Mađioničari Piksi i Zeka i ovog jutra pokazaće nam neki od njihovih sjajnih trikova.

- U rubrici Hit jutra ugostićemo legendu srpske i jugoslovenske rok scene Boru Đorđevića sa kojim ćemo razgovarati o večerašnjem koncertu Riblje čorbe koji će biti održan u kragujevačkoj hali Park, ali i daljim planovima kada je reč o njihovoj slavljeničkoj turneji koju su organizovali povodom 40 godina benda.

#Federika Mogerini

#Jadranka Joksimović

#Novo jutro

#najava

'