AKTUELNO

Srbija ima svoju politiku i predsednika Vučića koji ne dozvoljava da mu ambasadori naređuju šta će da radi, kao što se to dešavalo u nekim prethodnim vladama, istakao je Saša Milovanović, direktor "Srpskog telegrafa".

Milovanović je komentarišući izjavu samozvanog kosovskog premijera Haradinaja, da Kosovo nema spoljnu politiku i da „pripada klubu koji vodi Amerika“ rekao je da je Haradinaj ovom izjavom priznao da mu Briselski sporazum ničemu ne vredi.

- Mislim da predsednik Vučić kada se priča o Kosovu treba da sedne sa nekim američkim predstavnicima, pošto sa Haradinajem i Tačijem nema potrebe da razgovara jer se oni tu ništa i ne pitaju - istakao je Milovanović.

Foto: Printscreen

On dodaje da Srbija ima svoju politiku i predsednika Vučića koji ne dozvoljava da mu ambasadori naređuju šta će da radi, kao što se to dešavalo u nekim prethodnim vladama.

- On vodi politiku u interesu Srbije i onako kako smatra da je najbolje za građane i za ovu zemlju. Vučić izrasta u evropskog lidera, a možda i svetskog koji vodi politiku u interesu Srbije, ne kroje mu drugi politiku, za razliku od ovih kvazi država, gde teroristi preobučeni u odela javno kažu da to drugi rade - naglasio je Milovanović.

Foto: Printscreen

Luka Mičeta, novinar i pisac kazao je da se vrsta politike koju Tači sprovodi na Kosovu vodi u mnogim drugim zemljama, na ovaj ili onaj način, ali ne tako ogoljeno.

- Niko nije rekao to na način na koji je Tači - istakao je Mičeta.

#Aleksandar Vučić

#Hašim Tači

#Novo jutro

#Saša Milovanović

'