AKTUELNO

Selaković je za TV Pink prokomentarisao današnja dešavanja u Kosovskoj Mitrovici i hapšenje predsednika Kancelarije za KiM Marka Đurića.

Generalni sekretar Predsedništva Srbije Nikola Selaković izjavio je za TV Pink nakon obraćanja predsednika da Srbi na KiM veruju Aleksandru Vučiću.

- Nije im svejedno posle ovoga što se danas dogodilo, posle demonstracije apsolutne represije i nasilja. Mi smo danas ovde došli da razgovaramo, nenaoružani, pošteni i čestiti, ali se na nas krenulo municijom i dugim cevima - kaže Selaković.

Foto: TV Pink

On ističe da je sve izgledalo kao da su došli da hapse najveće kriminalce.

- Ciljano su išli na to da šikaniraju Marka Đurića, da ga terorišu. Njega nisu uspeli da slome i to što ne demonstriramo silu ne znači da nismo jaki. Ali ako je sila upad među goloruk narod, ne znam kome je to dokaz iste - kaže Selaković.

On je rekao da posle poruke predsednika, nema potrebe za još poruka.

Foto: TV Pink

Selaković kaže da za albansku stranu očigledno ne postoje procedure, obaveze i zakoni i da je on sam dokaz tome, budući da nije uhapšen.

- Nema pravila i nema principa. U svakom slučaju, narod treba da zna da je Srbija uz njega i da Vučić zna kako da vodi svoju državu što je dosad i dokazao - kaže Selaković.

Pročitajte još: VUČIĆ: Pokušali su da ponize Srbiju, a ponizili su sami sebe - pokazali su koliko su bedni i mali u svojoj terorističkoj i lažnoj državi!

#Nikola Selaković

'