AKTUELNO

Janković i njegove pristalice, ono nešto malo što ih je ostalo, nakon poslednjih izbora više ne prezaju ni od čega.

Kada je predsednik Aleksandar Vučić u obraćanju naciji govorio o dve teme od najvećeg nacionalnog značaja, o Kosovu i Metohiji i populacionoj politici Republike, lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković vređao ga je na Tviteru.

Besramni Janković koji se suočio sa činjenicom da su ga glasači napustili budući da je na beogradskim izborima osvojio manje glasova nego na predsedničkim, kako se čini sada pokušava na ovaj način da ih povrati.

- Nikad nedostojniji čovek nije bio na dužnosti predsednika Republike.“Kreteni, hulje, bitange, barabe...”

Rekao sam mu jednom da ću sprečavati da prođe kao Čaušesku, jer Srbija zaslužuje civilizovane smene vlasti. Ali šta radi, veliko je pitanje da li će iko to moći da spreči - napisao je bez srama Janković.

Nakon što su Jankovića skoro svi napustili, ključni čovek mu je postao Sergej Trifunović, koji ne prestaje da iznenađuje javnost svojim izjavama.

Dotični je ovaj put preko tvitera uputio poziv na nasilje i haos u srpskom parlamentu.

Trifunović je, nakon što su u kosovskom parlamentu tokom trećeg pokušaja da se izglasa demarkacija sa Crnom Gorom predstavnici Samoopredeljenja aktivirali suzavac, preko ove društvene mreže poručio da to treba da bude domaći zadatak za Srpski parlament.

#Saša Janković

#Sergej Trifunović

#Srbija

#Tviter

'