AKTUELNO

Socijalisti ne razmišljaju o rekonstrukciji Vlade, to je pitanje za SNS i Aleksandra Vučića, kaže funkcionerka SPS-a Slavica Djukić Dejanović i dodaje da je svaka izmena u sastavu Vlade do sada dala nov kvalitet.

- Mi ne razmišljamo o rekonstrukciji, o rekonstrukciji razmišljaju oni koji imaju političku obavezu da biraju najbolji mogući sastav svih organa držav - rekla je Đukić Dejanović za Tanjug.

Ona kaže da je svaka rekonstrukcija Vlade do sada dala jedan nov kvalitet i dodala da je dobro da se oceni rad svih ministara.

- Vlada se tim pitanjem nije bavila to je pitanje za SNS i Aleksandra Vučića - naglasila je Đukić Dejanović.

Govoreći o eventualnoj koaliciji socijalista i naprednjaka u Beogradu ona je rekla da zvaničnih razgovora na tu temu nije bilo. Kako kaže socijalisti nisu u poziciji da predlažu već samo da "prihvataju određene pozive".

- Moramo biti realni, nas građani u ovom momentu ocenjuju kako nas ocenjuju. U jednoj utakmici gde su se 24 aktera borila za prestižnu poziciju, SPS ima kontinuitet i politički i kadrovski - rekla je Đukić Dejanović.

Podseća da Beograd nije mesto gde socijalisti "najbolje prolaze", ali da su i tu uspeli da pređu cenzus i da će biti značajan akter u politici prestonice.

#Rekonstrukcija

#Slavica Đukić-Dejanović

'