AKTUELNO

Predsednik PS Aleksandar Vulin razgovarao je danas sa žiteljima beogradskog naselja Stepa Stepanović i tom prilikom istakao da aktuelna vlast, ne po prvi put, mora da ispunjava neispunjena obećanja onih koji su bili pre nje, a građane pozvao da ne dozvole da tajkuni i ambasadori odlučuju u Beogradu.

- Bez obzira na to ko je pre nas govorio o novim vrtićima i novim školama, mi smo radili, mi smo gradili i nove vrtiće i nove škole i rekonstruisali ambulante i obezbeđivali da ovo naselje, kao i svako drugo naselje u Beogradu živi bolje i da bude dostojno njegovih stanovnika - kaže Vulin.

Prema njegovim rečima, tajkuni, koji bi ponovo da vladaju, nadaju se da će ponovo moži da obećavaju, da njihove firme ovde grade, a oni, naravno, ne ispunjavaju ništa, osim što su postali izuzetno bogati.

- To je jedino obećanje koje su ispunili - kaže Vulin, navodi se u saopštenju PS.

Uz poziv Beograđanima da na izborima 4. marta pokažu koliko im je stalo do Beograda, Srbije i budućnosti dece, Vulin je poručio i da tajkuni i ambasadori u Srbiji više nikada neće odlučivati.

- Nemojte da odlučuju ni u Beogradu - zaključio je Vulin.

Kandidat za odbornika u Skupštini grada Beograda, Gorjana Marinković, pozvala je građane Beograda da 4. marta izađu na izbore i podrže listu broj 1 "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

- Zahvaljujući predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zahvaljujući Vladi Republike Srbije, ova gradska vlast je uspela i da vraća dugove koje je inače napravila predhodna vlast i da ulaže u velike infrastrukturne projekte - rekla je ona.

Bolji kvalitet života svih Beograđana je prava mera uspeha ove vlasti, kaže ona.

#Aleksandar Vulin

'