AKTUELNO

Gradonačelnik je istakao da su promene u Beogradu vidljive i podsetio da je tim SNS pored ulaganja u infrastrukturu, asfalt, vodovod i kanalizaciju, uspeo da prepolovi Đilasov dug od 1,2 milijarde.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali obišao je dve porodice u Lazarevcu, i tom prilikom naglasio da je prioritet ravnomeran razvoj Beograda i da je odgovorna vlast predvođena upravo Srpskom naprednom strankom ulagala jednako u sve beogradske opštine tokom protekle četiri godine.

- Brinemo jednako o svakom čoveku, o svakoj opštini i svakom naselju, jer je važno da se obezbedi ravnomeran razvoj Beograda. Ima još posla, ali nije moguće za četiri godine rešiti nagomilane probleme kojima se 40 godina unazad niko nije bavio - rekao je Mali.

On je istakao da su promene u Beogradu vidljive i podsetio da je tim SNS pored ulaganja u infrastrukturu, asfalt, vodovod i kanalizaciju, uspeo da prepolovi Đilasov dug od 1,2 milijarde.

- Zatekli smo grad sa velikim dugom, ali uspeli smo da prepolovimo taj dug, da vratimo sva dugovanja socijalno ugroženim kategorijama i da danas redovno isplaćujemo sve. Potrudili smo se da dovedemo veliki broj investitora, ali i turista u naš Beograd, a kao rezultat takve politike imamo smanjenu stopu nezaposlenosti - naglasio je Mali.

Mi radimo kao tim za naš grad i sve sugrađane zato što volimo Beograd, zaključio je Mali.

#Beograd

#Lazarevac

#SNS

#Siniša Mali

'