AKTUELNO

Ona je istakla da je veoma važno što se rezultatima, u okviru socijalne politike, uzvraća poštovanje i podrška najstarijim sugrađanima, imajući u vidu da su oni bili ti koji su, u materijalnom smislu, najviše bili pogođeni reformama.

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marija Obradović i članica Glavnog odbora te stranke Dubravka Filipovski razgovarale su sa građanima naselja Resnik u opštini Rakovica gde su poručile da sve što radi SNS - radi kao tim, zajedno sa građanima, jer voli Beograd.

Obradović je u razgovoru istakla da je veoma važno što se rezultatima, u okviru socijalne politike, uzvraća poštovanje i podrška najstarijim sugrađanima, imajući u vidu da su oni bili ti koji su, u materijalnom smislu, najviše bili pogođeni reformama.

Dodala je da se prethodna gradska vlast neodgovorno odnosila posebno prema ovoj grupi stanovništva, zaduživši Beograd u oblasti socijalnih davanja za oko 46 miliona dinara.

Podsetila je prisutne da je u prethodne četiri godine gradska vlast napravila velike uštede, namenski koristeći sredstva, a posebno je naglasila i to da su sva dugovanja u ovoj oblasti izmirena i da se nadoknade sada redovno isplaćuju.

Ono što sam primetila, da su ljudi u prigradskim opštinama zadovoljni i svesni rezulatata koje je ova vlast postigla, i u lokalnim samoupravama i u gradu Beogradu. Moramo da pomeramo i širimo granice, to možemo samo ozbiljnim i posvećenim radom. A sve to radimo i mi koji smo snažan tim, koji vodi Republiku i Grad Beograd, i naši sugrađani i to iz jednog razloga, zato što volimo Beograd. Zbog toga bih još jednom pozvala sve da 4. marta izađu na birališta i zaokruže broj 1 - poručila je Obradović.

#Beograd

#Marija Obradović

#SNS

'