AKTUELNO

Bivši košarkaški trener i selektor Dušan Duda Ivković, perjanica kampanje Dragana Đilasa, priznao je javno, u televizijskoj emisiji, da je uz njega samo zbog para!

Čuveni košarkaški stručnjak koji je ušao u politiku kada mu je odbijen zahtev za legalizaciju nezakonito sagrađene vile od 1785,8 kvadrata, pa je tada podržao Sašu Jankovića, a za Aleksandra Vučića izjavio da je "najgora vlast od svih", sada je konačno objasnio pravi razlog zbog kojeg podržava Dragana Đilasa u kampanji za gradonačelnika Beograda.

Gostujući u jednoj televizijskoj emisiji, na pitanje zbog čega je odlučio da stane uz Đilasa, Duda je bez blama odgovorio:

- Đilas se dokazao kao gradonačelnik, a najveći kvalitet mu je to što ima novac!

Dakle, Đilasove eventualne ideje za dobrobit građana Beograda, planovi, strategija razvoja... i slične "sitnice", nemaju nikakve veze?! Važno je da ima love! I onda je sasvim jasno ko je sve i zašto stao uz bivšeg gradonačelnika.

A barem bi Duda trebalo da zna da nije sve u lovi. Da jeste, odavno bi on legalizovao svoje nelegalno podignute kule i gradove.

Osim toga, Beograđani jako dobro znaju kako je Đilas došao do love. Preko njihovih leđa. I neće dozvoliti da im se to ponovo desi.

#Dragan Đilas

#Dušan Ivković

'