AKTUELNO

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović rekla je danas da je politika SNS da Beograd i Srbija budu bolje mesto za život, za razliku od opozicije koja je pokazala da joj je jedini program napad na političke neistomišljenike, a jedini cilj da se domogne vlasti.

- Na ovim izborima, građani biraju da li ćemo završavati obilaznicu oko Beograda, graditi metro i nastaviti da sređujemo lokalne puteve i komunalnu infrastrukturu, kako bi građani u prigradskim opštinama imaju jednake uslove za život kao u centru, ili će se vratiti oni koji su Beograd zadužili i ostavili nezavršene projekte - kaže Mihajlovićeva.

Za razliku od odgovorne politike koju nudi SNS, od opozicije samo imamo napade i kritike projekata koji treba da Beograd urede, povežu, očiste od smeća i donesu nova radna mesta, navodi ona.

- Bivši i sadašnji funkcioneri DS-a, Šutanovac i Djilas, danas govore o većim penzijama, iako su ostavili državu i Grad Beograd pred bankrotom - kaže ona, navodi se u saopštenju SNS.

Mihajlović navodi da Djilas, koji je ostavio Beogradu dug od 1,12 milijardi evra, danas napada Branka Kockicu zato što drži besplatne predstave za decu, a gradsku vlast što pokušava da reši problem smeća u Vinči.

Šutanovac, kako kaže, pokušava da beogradske izbore pretvori u izbore za lidere sindikata.

#SNS

#Zorana Mihajlović

'