AKTUELNO

Beogradski odbor SNS saopštio je danas da je Dragan Đilas pokazao koliko mu je stalo do Beograda i Beograđana, time što se, od 43 sednice Skupštine grada, pojavio samo na jednoj.

Kako kažu, Đilasu nisu bile bitne sednice na kojima su se rešavali svakodnevni problemi građana, ali mu je "zato i te kako bilo bitno da od Beograđana otme više od 370.000 dinara i stavi u svoj džep".

- Kada Beograđani čuju Đilasa koji priča kako će da se bori za njih, prvo čega se sete je to kako se on, sa svojim pomoćnikom Šapićem, borio da se bogati dok je uništavao, rasprodavao i pljačkao imovinu Beograda - stoji u saopštenju beogradskih naprednjaka.

Navode da je Đilasu danas jedino na umu da "ponovo pljačka punu gradsku kasu" i da opet dovede Beograd do bankrota, sprovodeći jedini plan i program, "a to je mržnja prema Aleksandru Vučiću".

- Nije ni čudo što se genijalac Đilas, okružen pištoljdžijom Jankovićem i Limunovim Jeremićem, naprasno setio beogradskog Pobednika, jer je valjda to jedino što nije uspeo da ukrade - kaže se u saopštenju.

SNS poručuje da će nastaviti da razvija i gradi Beograd, otvara nova radna mesta i smanjuje nezaposlenost, da se pođednako brine za sve delove grada, što su, kažu i do sada radili, kroz izgradnju 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, 550 kilometara puteva, sređivanjem više od 200 fasada...

- Sve to smo postigli uz vraćanje Đilasovog duga. Ono čime se Đilas hvali je kako je, sa svojim pomoćnikom Šapićem, uvećavao svoje bogatsvo, dok je grad zaduživao za 1,2 milijarde evra, otimao deci Pionirski grad, “rekonstruisao” bulevare tako da je sebi i svojoj lopovsko-tajkunskoj koaliciji obezbedio dodatnih šest miliona evra, kroz nameštene tendere i ispumpavanje novaca iz javnih preduzeća - dodaju u SNS.

Kako kažu, samo tim ljudi okupljen oko liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" ima plan i program kako da pomera granice i još poboljšava kvalitet života sugrađana, što će, dodaju, i ostvariti - zato što vole Beograd.

#Dragan Đilas

#SNS

'