AKTUELNO

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke ocenio je danas kao skandalozno da o neznanju povodom gradnje metroa govori predsednik DS Dragan Šutanovac, ukazujući na to da je odgovorna gradska vlast predvođena SNS po pitanju metroa konsultovala saobraćajnu struku, a osluškuje i potrebe građana.

- Trasa planirana za metro je na pravcu koji ima najveći razvojni potencijal u gradu, ali i u delu grada koji je najopterećeniji saobraćajem - navode beogradski naprednjaci, saopšteno je iz Gradskog odbora te stranke.

U saopštenju se ocenjuje da je Šutanovcu sve promašaj "što nije na vračarskom pašnjaku, i od čega njemu ne ostane 300 hiljada evra na računu".

- Nadaleko poznati prevaranti i lažovi Šutanovac, Šapić, Đilas, Vuk Limunov Jeremić i pištoljdžija Jankovića, koji su opljačkali građane, sada jurišaju na punu gradsku kasu, ali umesto programa nude mržnju i laži - smatraju u GO SNS.

Gradski odbor Beograd SNS uveren je da će građani glasati za rezultate, a "ne za mržnju i laži koju plasira lopovsko-tajkunska koalicija", pod vođstvom Miškovića.

- Ponosni smo na to kako Beograd danas izgleda, na uštede od 14 milijardi dinara, na preko 200 uređenih fasada, na projekte renoviranja bolnica, klinika, škola i vrtića, na modernizaciju putne mreže širom grada, na smanjenu nezaposlenost - zaključeno je u saopštenju.

Šutanovac, koji je kandidat za gradonačelnika, je prethodno danas kritikovao aktuelnu gradsku vlast da gradnju metroa planira tamo gde nema ničega, na zaštićenom vodoizvorištu i ocenio da bi metro koji bi počeo od Makiškog polja bio "potpuni promašaj".

#Dragan Šutanovac

#SNS

'