AKTUELNO

Miroslav Mišković, vlasnik "Delta holdinga" i tajkun protiv koga se i dalje vodi krivični postupak zbog utaje poreza, ne bira sredstva kako bi svog pulena Dragana Đilasa doveo na vlast u Beogradu, pa liderima opozicije nudi pare da ga podrže na gradskim izborima!

Čim je postalo jasno da će na proleće biti samo beogradskih izbora, Mišković je ugledao svoju priliku i počeo da lobira kod lidera opozicije da podrže njegovog kandidata za gradonačelnika.

Kako kaže izvor, Mišković je još tokom jučerašnjeg dana mobilnim telefonom zvao dvojicu lidera opozicije i ponudio im "svu moguću pomoć" ukoliko podrže Đilasa.

- Mišković je juče razgovarao sa dvojicom uglednih opozicinara, i obećao im da će uraditi "sve što treba" ukoliko odluče da na zajedničkoj listi stanu iza Dragana Đilasa - kaže izvor i dodaje:

- On je i danas kontaktirao sa nekima od lidera opozicije sa istovetnom ponudom. Očigledno mu je veoma stalo do toga da Đilas postane gradonačelnik i zato nudi da će onima koji pređu na njegovu stranu uraditi "sve što im bude trebalo".

Nije nimalo slučajno što tajkunu Miškoviću baš gori pod nogama da dovede Đilasa na vlast u glavnom gradu.

Jer, ne treba zaboraviti da je upravo u vreme dok je Đilas bio gradonačelnik , Mišković bio najmoćniji čovek u Srbiji. A i na taj način bi najverovatnije nestale i sve optužnice protiv njega.

I zato tajkun je spreman na sve. Pa čak i da opozicionim liderima koji podrže Đilasa ponudi "svu moguću pomoć". Ma šta to značilo. Obično znači - pare!

Pročitajte još: Demokratska unija Roma: Dragan Đilas nikada nije poštovao Rome! Sa njim ne sarađujemo NI POD RAZNO!

#Dragan Đilas

#Miroslav Mišković

#Novac

'