AKTUELNO

Ovo je drugi incident koji je izazvao lider pokreta Dveri!

Lider opozicionog pokreta Dveri Boško Obradović je danas mišem od lap topa gađao u lice predsednika Administrativnog odbora Skupštine Aleksandra Martinovića (SNS).

Incident se dogodio na sednici tog odbora koji je raspravljao o novčanom kažnjavanju poslanika zbog izrečenih opomena.

Prethodno je, naime, Martinović je Obradoviću, kome je ranije izrečena mera udaljenja sa sednice Skupštine Srbije na 20 dana, izrekao opomenu.

Obradoviću je opomena izrečena zato što je lider Dveri pokazao plakat na kome je pisalo "Majo, pokrala si Novi Sad".

Obradović je potom ustao žustro negodujući uz reči "Kako te nije sramota Martinoviću, kako možeš da budeš krpa".

U jednom trenutku u salu je ušlo obezbeđenje, a verbalni sukob, uz koškanje poslanika Dveri SNS nastavljen je i nakon zaključenja sednice.

Pročitajte još: BAHATOST OPOZICIJE NE PRESTAJE: Boško Obradović i članovi Dveri NAPALI MAJU GOJKOVIĆ U NJENOM KABINETU!

Pre manje od mesec dana lider Dveri i članovi ovog pokreta upali su u kabinet predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković i napali je verbalno i fizički.

Kako je nakon incuidenta izjavio đef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Vladimir Orlić Aleksandar Martinović je pogođen u nos i desnu stranu lica, a posledice su vidljive i golim okom.

Foto: TV Pink

On i članovi SNS oštro su osudili još jedan napad lidera Dveri.

- Očekujem da se obrate mediji, zaštitnici prava, političari i da svi osude ovakvo nedopustivo i skandalozno ponašanje - rekao je Orlić u Skupštini Srbije, dodajući da nakon ovakvog ponašanja SNS "nema o čemu da razgovara sa Boškom Obradovićem i onima koji ga podržavaju".

#Aleksandar Martinović

#Boško Obradović

#Napad

'