AKTUELNO

Đukanović je, uz napomenu da se "nikada ne zna šta nosi dan a šta noć", dodao i da će vanrednih parlamentarnih izbora možda i biti "ako ih opozicija bude intenzivno tražila".

Srpska napredna stranka će za predstojeće beogradske izbore imati ozbiljan i reprezentativan tim, izjavio je danas poslanik SNS Vladimir Đukanović.

On u izjavi novinarima u Skupštini Srbije nije želeo da navede ko će sve biti u tom timu.

- Kako će to da izgleda neka ostane slatka tajna - rekao je Đukanović.

Upitan da li će u tom timu biti i aktuelni gradonačelnik Siniša Mali, Đukanović je odgovorio da bi lično voleo da bude.

- Razgovaraćemo o tome, ali o tom potom - rekao je Đukanović koji je ocenio da Mali odlično obavlja svoj posao i da je po rezulatima u rangu nekadašnjeg gradonačelnika Branka Pešića.

Stav opozicije da je moguće očekivati i vanredne parlamentarne izbore istovremeno sa beogradskim redovnim, Đukanović je prokomentarisao u ironičnom tonu: "Očigledno oni znaju bolje od nas".

Đukanović je, uz napomenu da se "nikada ne zna šta nosi dan a šta noć", dodao i da će vanrednih parlamentarnih izbora možda i biti "ako ih oni budu intenzivno tražili".

Deo opozicionih poslanika ocenio je ranije danas u Skupštini Srbije da Glavni odbor SNS "nije stavio tačku" na odluku o tome da li će na proleće biti samo redovni lokalni izbori u Beogradu - kako je odlučeno, ili će ipak istovremeno biti održani i vanredni parlamentarni izbori u Srbiji.

#Beograd

#Izbori

#SNS

#Vladimir Đukanović

'