AKTUELNO

Na sednici Glavnog odbora SNS danas su izabrani novi članovi Predsedništva te stranke: Siniša Mali, Goran Vesić, Aleksandar Jovičić, Vladimir Orlić, Nela Kuburović, Zoran Ðorđević, Boško Ničić i Nemanja Stevanović.

Glavni odbor, na današnjoj sednici, doneo je odluku da u martu budu održani samo redovni izbori za skupštinu Grada Beograda, a povodom izbora u Predsedništvo SNS gradski menadžer Goran Vesić se na svom Fejsbuk nalogu zahvalio članovima GO SNS.

Hvala članovima Glavnog odbora Srpske napredne stranke koji su me danas izabrali za člana Predsedništva. Za mene ovaj izbor nije samo čast i privilegija, već i obaveza i odgovornost. Zahvaljujem se i predsedniku Vučiću na poverenju.Učiniću sve da izbor i poverenje opravdam kao i da svaki dan naporno radim za Srpsku naprednu stranku. Uspeh Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke znači uspeh Srbije, pobedu reformi i bolji život za sve građane. Ponosan sam što sam deo SNS koja je istorijski pokret koji menja i modernizuje Srbiju. Čestitam ostalim kolegama koji su danas postali članovi Predsedništva i verujem da će ovaj izbor opravdati svojim radom"

#Goran Vesić

#SNS

'