AKTUELNO

Opozicija je pokušala da iznese svoje političke stavove pod plaštom demanta lažne vesti, lažne vesti koja se nikada nije pojavila i koja je samo uznemirila javnost u Srbiji!

Lažnih vesti ima otkad je sveta i veka, a posebno danas, kada se za tili čas među građane može pustiti crv sumnje i uneti bojazan, izjavio je marketinški stručnjak Nebojša Krstić gostujući na TV Pink.

Da podsetimo, poslednja u nizu izmišljotina opozicije jeste da je lider PSG Saša Janković upucan - cela stvar je vešto isplanirana kako bi se gubitnički predsednički kandidat bar na kratko našao u centru pažnje i odglumio žrtvu.

- Ovakve informacije uznemiruju i opoziciju i Vlast. Radi se o tome da je nekoliko njih iskoristilo akciju policije kako bi se stvorila sumnja da je ona pokrenuta zbog napada na lidere opozocionih pokreta, recimo na Jankovića - rekao je Krstić, dodajući da Janković nije demantovao da je bio ugrožen, već se samo oglasio da je živ i zdrav, te je i na taj način izazvao sumnju kod građana.

Foto: TV Pink

Kako je istakao Krstić, sistem ne sme da bude destabilizovan lažnim vestima.

- Obični ljudi koji dobijaju vesti u prolazu i koji u trku čitaju naslove, dobijaju poluinformacije i stvara se efekat gluvih telefona. To može loše da utiče na društvo, a sa ovim ćemo se još susretati jer su danas mogućnosti manipulacije ogromne - rekao je Krstić za TV Pink.

Svako od nas, kako je istakao, treba da ima mrvu svesti, da zna da selektuje izmišljotine i veruje u tačne i proverene informacije.

Pročitajte još: Izmislili pokušaj ubistva! DOKAZ STVARNOG LUDILA JANKOVIĆA, JEREMIĆA, RODIĆA I BRKIĆA: Sva njihova politika je zasnovana na BRUTALNIM LAŽIMA!

Kada je reč o pokretu Jankovića, Krstić je rekao da od njega nije video konkretan program, već se demonstrira izbegavanje bavljenja politikom.

Stranke beže od politike - pozvani su na dijalog o Kosovu, oni beže i argument im je: "nećemo, jer nas je pozvao Vučić". Tu je i promena Ustava, od koje stranke takođe beže, sa izuzetkom Demokratske stranke. Imate bežanje od politike i ulaženje u parapolitičke stvari i aktivnosti, a jedna od njih je izmišljanje vesti. Setimo se Radulovića sa pričom da su izbori pokradeni, a onda taj isti Radulović izlazi sa tezom da oni mogu i jesu kontrolisali izbore. Opozicija se očigledno zabavlja u dečjoj igri punoj izmišljotina – rekao je Krstić za Pink.

Govoreći o napadu na novinarke Televizije Pink Gordanu Uzelac i Maru Dragović, Krstić je rekao da je napad bio čisto politički, te da su ga izvršile Dveri koje su protestovale samo zato što im se ne dopada stav nekog medija, “iako kod kuće imaju daljinski kojim mogu da menjaju kanal na televiziji”.

Foto: TV Pink

- Razvila se mržnja prema političkim neistomišljenicima, pa se i to, zajedno sa lažima, koristi za destabilizaciju države – zaključio je Krstić.

#Nebojša Krstić

#Opozicija

#Saša Janković

'