AKTUELNO

Zašto niste otvorili fabrike koje će zapošljavati Nišlije i zašto ste se odlučili za privatizacije i zatvaranje radnih mesta, pitaju se iz Pokreta socijalista.

Gradski odbor Pokreta socijalista Niš pita, u saopštenju dostavljenom našoj redakciji, "šta je vas iz DS-a sprečavalo da vi dovedete "Džonson elektrik", "Leoni", "Cumtobel" i mnoge druge fabrike koje zapošljavaju i koje će zapošljavati Nišlije?"

Pročitajte još: VUČEVIĆ: Pozivam SVE ŠUTANOVCE, ĐILASE, JEREMIĆE, PAJTIĆE i JANKOVIĆE da odgovore narodu ODAKLE IM TOLIKI NOVAC?!

DS se sada kune da sve što su radili neće više da rade i da neće biti ono što su bili. Zanimljivo je da se DS građanima Niša nije obratio zajedno sa Zoranom Živkovićem, koji je kao njihov član bio i gradonačelnik i premijer. Umesto da otvarate fabrike i obezbeđujete radna mesta građanima Niša, vi ste se, ipak, odlučili za pljačkaške privatizacije i zatvaranje fabrika i radnih mesta. Lepo je znati da se stidite jedni drugih, a vaša naknadna pamet nikom nije potrebna – poručuju iz Odbora.

#Demokratska stranka

#Fabrika

#Niš

#Pokret socijalista

'