AKTUELNO

On je rekao da je narod bio ostavljen bez hleba i dostojanstva, a država dovedena na ivicu bankrota, te ih je pozvao da odgovore šta su svi oni zajedno promenili u Srbiji na bolje, osim konta na svojim bankovnim računima.

Demokratska stranka je skup lažova, prevaranata, lopova, političkih parazita, najobičnijih licemera koje veže novac kao smisao i jedina svrha postojanja, naveo je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Miloš Vučević u saopštenju dostavljenom medijima.

- Pozivam sve pametnjakoviće iz stare-nove Demokratske stranke koji su budzašto prodavali državne resurse, koji su sproveli pljačkašku privatizaciju, koji su više od pola miliona građana Srbije ostavili bez posla, bez prava na penziju, bez prava na pristojno lečenje, pozivam sve Šutanovce, Đilase, Jeremiće, Pajtiće, Jankoviće da pokažu građanima šta su imali pre 17 godina, a šta imaju danas – poručio je Vučević.

Pročitajte još: Izmislili pokušaj ubistva! DOKAZ STVARNOG LUDILA JANKOVIĆA, JEREMIĆA, RODIĆA I BRKIĆA: Sva njihova politika je zasnovana na BRUTALNIM LAŽIMA!

On je pozvao da se građanima dokaže "da nisu od politike napravili najunosniji biznis, a od DS, dok su bili na vlasti, profitabilno preduzeće”.

- I dalje narod čeka da čuje odakle Draganu Šutanovcu 300.000 evra na bankovnom računu, luksuzni stanovi, satovi, slike, nakit ...? Umesto što imaju prilike da gledaju kako Vuk Jeremić pljuje Srbiju po SAD i slika se ispred svojih fotografija po hodnicima zgrade UN, narod čeka da čuje odgovore kako se „beskućnik“ Jeremić, isti onaj koji je narodnim parama plaćao jedno noćenje u luksuznim hotelima „samo“ 1200 evra, skućio u stanu od pola miliona evra u Beogradu – poručio je potpredsednik Glavnog odbora.

On je podsetio da građani i dalje čekaju da čuju odgovore od Demokratske stranke o tome “kako je Dragan Đilas kao aktivan „žuti“, kako sami kažu, postajao svakog dana bogatiji za nekoliko hiljada evra?”

Odgovor na isto pitanje građani čekaju i od Pajtića, Jankovića i svih njihovih funkcionera: Odakle im pare za letovanja na jahtama i u luksuznim hotelima, odakle stanovi, vikendice, puni bankovni računi, a šta su imali pre 17 godina? Pozivam sve stručnjake iz stare-nove DS i povezanih „preduzeća“ da jednostavno pokažu građanima, koje su ostavili bez hleba i dostojanstva, a državu doveli na ivicu bankrota, šta su svi oni zajedno promenili u Srbiji na bolje, osim konta na svojim bankovnim računima – navodi se u saopštenju.

#Miloš Vučevič

#Novac

#SNS

'