AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković ističe da Saša Janaković poturanjem lažnih informacija na društvenim mrežama od strane njegovih simpatizera, i mrzitelja Aleksandra Vučića, kako je navodno na njega pucano, pokazuje koliko je taj čovek spreman na manipulaciju, iživljavanje nad građanima i izazivanje netrpeljivosti.

Mržnja i destrukcija kojoj je sklon, predstavljajući sebe po ko zna koji put kao žrtvu, ukazuje upravo na psihološki košmar u kojem se nalazi, navela je Popović Ivković.

- Na sreću, još jednom je potvrdio građanima da je egocentrik i mrzitej, koji sebe uvek stavlja u centar svega, ali i da su smrt i uništenje, mračne teme, nešto čime je opterećen. Jer kako drugačije objasniti činjenicu da je na društvenim mrežama plasirao da je on taj zbog koga je policija na ulicama Beograda, da bi potom u saopštenju poručio da je živ i zdrav - dodala je ona.

Prema njenim rečima, sama činjenica da je spreman na svaki vid najlicemernijih zloupotreba, a u ovom slučaju i Ministarstva unutrašnjih poslova koje brine o bezbednosti i sigurnosti građana Srbije, itekako zabrinjava, jer Janković zapravo u svakom svom javnom obraćanju poziva na nasilje i netrpeljivost.

- Sve vreme Saša Janković pokušava da stvori navodnu ugroženost iako dobro zna da je Srbija bezbedna i sigurna zemlja. Samo egocentrik, poput njega može napore policijskih službenika čiji je zadatak da osiguraju bezbednost građana, proglasi obračunom sa opozicijom - ističe Popović Ivković.

Samo egocentrik, poput Saše Jankovića u naporima policijskih službenika da pronađu lica sa narkoticima i nelegalnim oružjem kako bi građani imali mirniji san, može videti nečiji strah od pobede na beogradskim izborima.

- Ne znam samo na kojim izborima, jer je na onim prethodnim govorio isto da strahuju od njega, pa ih je izgubio. I na predstojećim izborima će jedino merilo biti volja građana, a ne lažne glasine, poturanja, društvene mreže i strahovi. Jer, tako je to u demokratskim sistemima, kojim pripada Srbija. To Janković očigledno nikako da nauči - dodala je Biljana Popović Ivković.

#Biljana Popović Ivković

#SNS

#Saša Janković

'