AKTUELNO

Poslednja u nizu izmišljotina jeste da je lider PSG Saša Janković upucan. Cela stvar je vešto isplanirana kako bi se gubitnički predsednički kandidat bar na kratko našao u centru pažnje i odglumio žrtvu.

Informaciju da je pustio Predrag Popović, novinar Milovana Brkića, koji je nedavno pretio ubistvom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Foto: Printscreen Instagram

Brkićev novinar je na svom tviter nalogu podelio vest o poteri u Beogradu i napisao da je u toku potraga za napadačima na lidera jednog opozicionog pokreta.

Nakon toga oglasila je novinarka "Kurira" Milica Jeremić, koja je svojim tvitom zbunila javnost i napravila dobru uvertiru da je se oglasi lider PSG Saša Janković.

Foto: Printscreen Instagram

U sve se uključio i Vilibald Erić, Jeremićev simpatizer, koji je na svom nalogu postavio pitanje da li je tačna informacije da je na Sašu Jankovića pucano iz pištolja noćas.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen

Kada su oni napravili dobar teren, odlasio se i lider PSG Saša Janković reagovao je na "lažnu vest"koja se nigde nije pojavila i koju su izmislili predstavnici opozicije kako bi ga bar na momenat obasjala svetla reflektora.

Janković, zajedno sa svojim saborcima, poslužio providnim trikom.

On je, naime, na zvaničnoj stranici PSG "obavestio javnost da je živ i zdrav", jer se tobože proširila vest da je na njega pucano ili da je čak ubijen. Pa je čak i jedan od čelnih ljudi PSG, Srđan Škoro, takve vesti povezao sa "strahom vladajuće koalicije od gubitka izbora u Beogradu".

Tako su zapravo izneli svoje političke stavove pod plaštom demanta lažne vesti, da podsetimo, Llažne vesti koja se nikada nije pojavila i koju su sami izmislili!

#Saša Janković

'