AKTUELNO

Izvesni Nemanja Jarakas na svom blogu propagira smrt srpskih državnika, nasilje i ispoljava govore mržnje i rasne netrpljivosti.

Jaraks na svom blogu je danas objavio tekst pun mržnje koji poziva na smrt, a pritom je veoma nepismeno napisan.

Rekapitulirajući nincident od prethone subote tokom kog su povređene novinarke TV Pink Gordana Uzelac i Mara Dragović u stilu Milovana Brkića, urednika "Tabloida" na najbrutalniji način je govorio o prebijanju novinarki koji su savsno radile svoj posao, zaključivši da su zaslužile da dobiju batine.

-Pre koji dan dve novinarke TV Pink su kako mediji ( a samo budala veruje zvaničnim medijima ) obaveštavaju napadnute od strane demonstranta iz pokreta ‘Dveri’. One se žale, razni informeri i blicevi i udruženja novinara osuđuju ovaj napad – ako je napad, sud još ništa nije rekao a svako je nevin dok se ne dokaže drugačije – ali ja pozdravljam ovaj čin čak i da je onakav kakvim ga informer, blic i drugi izdajnici prikazuju. Zemljom nam vladaju izdajnici a ne bi mogli da vladaju da nije podrške medija ustvari, pitanje je vladju li mediji ili Vlada?

Ne zovu medije za džabe sedma sila, mnogi teoretičari prava i društva kažu da jedno društvo nema tri grane vlasti kako Ustavi kažu ( zakonodavno, izvršno i sudsko ) već četiri: četvrta grana su mediji. Ove dve takozvane novinarke ako su dobile batine, zaslužile su. Njihov je novac krvav pa treba da budu srećne što su tako lako prošle - piše jarakas u svom blogu.

U drugom delu teksta (koji je još nepismenije napisan od prvog dela) otvoreno podržava Brkića, pljujući po predsedniku Vučiću, njegovom bratu kao i prvom potpredsedniku Vlade Ivici Dačiću, nazivajući naše novinarke "kurvama". On takođe poziva na nasilje "svih novinara" bez obzira da li su to nečije majke, braća, sestre ili žene.

-Batine su zaslužili svi novinari i sve sudije i svi tužioci ove zemlje; usvari, zaslužili su sud ali ko da sudi?

Kako ispravno reče Milovan Brkić, urednik ‘Tabloida’ u nedavnom intervjuu Teši Tešanoviću – da postrojite hiljadu sudija i tužioca i streljate ih, nećete pogrešiti. Aleksandar Vučić, njegov bedni brat, Ivica Daćić ne bi mogli da rade ovo što rade da nije medija, nevladinih organizacija i u najboljem slučaju impotentnih a u realnijem slučaju direktnih saradnika iz opozicije. Dakle, ako su ove kurve i prebijene to je dobra stvar - zaključuje on u svom sramnom tekstu.

Takođe, on jako ružno piše i o izbeglicama, koje su bežeći od rata došle u našu zemlju.

-Zemlju nam preplavljuju Arapi, Crnci, Avganistanci i druge lažne izbeglice. Svi mejnstrim mediji od informera do n1 nam govore da smo nehumani ako ih ne primimo. OK. Ja sam nehuman. Neka se vrate odakle su došli, niko ih ovde nije zvao niti im bilo kakvo zlo učinio.

Naša deca imaju pravo da idu u školu a da se ne plaše da će ih napastvovati primitivci iz ‘kultura’ drugačijih od naše. Tu ubrajam i Kineze koje je SPS uvezao iz Kine u zamenu za novac i glasove na izborima. Svako ko je imao kontakt sa njima video je da su drugačiji. Odvratni su, nekulturni, gramzivi… Napolje sa njima, neka se vrate u Kinu. Nema ovde mesta ni za popolucije iz Afrike, Azije i arapskog sveta koji imaju nizak koeficvijent inteligencije i ne doprinose nikako našem društvu - ističe on.

Na kraju ovog sramnog teksta on otvoreno poziva na smrt predsednika, premijerke, ministra Vulina, kao i vlasnika TV Pink Željka Mitrovića.

-To su retardirani ili poluretardirani ljudi od kojih možemo očekivati samo silovanja i pljačke. Da budem iskren: smrt Aleksandra Vučića, Ane Brnabić, Aleksandra Vulina, takođe i Milomira Marića i Željka Mitrovića ( obojica neskriveni satanisti ) i sličnih bi bila dobra stvar. Bolje bi bilo da odu sami od sebe ali iskreno njihova smrt bi me obradovala. Žao mi je što nemam vojsku, kao Kornelije Sula u starom Rimu, da sam izvršim ovaj zadatak - zaključuje on.

#Dveri

#Pretnja

'