AKTUELNO

Saša Radulović, predsednik Pokreta Dosta je bilo, koji je posle izbora, parlamentarnih i predsedničkih, tvrdio da su izbori pokradeni, sada je javno na svom Tviter profilu priznao da krađe nije bilo, i da su Aleksandar Vučić i SNS izbore regularno dobili.

Naime, Radulovićev post „Krađe na biračkim mestima u Beogradu nije bilo. U ostatku Srbije takođe. Činjenice su nekada bolne. SNS izbore dobija na terenu“, izazvao je buru interesovanja, tako da su ga neki od pratičlaca na ovoj društvenoj mreži pitali kako sada nisu pokradeni, kada ste sve vreme tvrdili da se krađa dogodila i da su to učinili SNS i Vučić.

Radulović je priznao i da je na predsedničkim izborima Dosta je bilo imao pokrivena sva biračka mesta, kao i to da krađe na biračkim mestima nije bilo. Radulović je napisao da se krađa neće dogoditi ni na beogradskim.

Radulović je naglasio još i to da je DJB za predsedničke izbore proverili promenu prebivališta u MUP-u i Ministarstvu državne uprave, i da nikakve značajne promen nisu bile.

Ovim je još jednom potvrđeno da je deo opozicije obmanjivao građane da je izvršena izborna krađa, a posledice, od ovoliko laži, su mogle da budu katasrofalne.

#Krađa

#Laž

#Saša Radulović

'