AKTUELNO

Milenko Jovanov, predsednik Glavnog odbora SNS, rekao je da samo neko ko je "ozbiljno opsednut" Aleksandrom Vučićem ili "beskrajno pokvaren" može da optuži predsednika Srbije i SNS da je kriv zato što je na skupu, u organizaciji Dveri ispred TV Pinka, neki od siledžija napao dve novinarke dok su bile na radnom zadatku.

Jovanov je u pisanoj izjavi naveo da je dve novinarke napao neki od prisutnih siledžija iz grupe malobrojnih pristalica Boška Obradovića i Milana Stamatovića, sa kojima se grli i ljubi Saša Janković.

- U slučaju Srđana Škora, Jankovićevog najbližeg saradnika, očigledno se radi o oboje - naveo je Jovanov i dodaje:

Vučić danas na prijemu kod Gutereša i Trampa

-Samo nečovek, koji kroz osmeh govori o tome da su lekarski nalazi napadnutih novinarki lažirani, a snimci napada montirani, dok novinarke leže u bolnici i dok njihove porodice brinu za njihovo zdravlje, pokazuje svu monstruoznost Saše Jankovića i njegovih sledbenika, kaže Jovanov.

Prema njegovim rečima, u iskrivljenom pogledu na svet Saše Jankovića i njegovih pratećih vokala kojim je svakim danom sve manje, očigledno je Vučić kriv i zato što njihovo zaštitno lice, Sergej Trifunović, preti da će mu "pišati po grobu".

-Vučić im je kriv i zato što Saša Janković javno podržava Trifunovića da tu svoju zamisao ispuni. Verovatno je Vučić kriv i zato što je u stanu Saše Jankovića, iz pištolja Saše Jankovića stradao Predrag Gojković, a sam Janković imao barutne čestice na rukama - navodi Jovanov.

Uveren je, kaže, da građani Srbije nikada neće dozvoliti da oni koji sa osmehom govore o prebijanju novinarki i "pišanju po grobovima" dođu u priliku da u Srbiji budu bilo šta više od onoga što su sada - malo mračno društvo koje svojim mantranjem o smrti, ubistvima i grobovima izaziva jezu kod svakog građanina Srbije.

#Milenko Jovanov

#SNS

'