AKTUELNO

Posle niza svađa koja prati opozicione lidere gotovo je izvesno da neće biti zajedničkog kandidata za gradonačelnika Beograda.

Želja svakog liderčića opozicionih partija je da bude glavni u toj koaliciji, a ne da na pravi način vodi građane Beograda.

Da do dogovora ne može da dođe govori i poslednje saopštenje pokreta Saše Jankovića koji je objavio da obustavlja planove o izbornoj saradnji sa Demokratskom strankom pošto je, kako navode, predsednik te stranke Dragan Šutanovac javno ponudio saradnju na izmenama Ustava.

NE ZNA ZA SRAMOTU! Rodić i Kurir utajili MILIONE EVRA

Da bi se građanima predstavili kao opozicione stranke koje nešto rade u interesu građana, sada su izmislili temu "promena Ustava". Poznato je da inicijator za promenu Ustava gotovo uvek biva stranka koja je na vlasti, ona traži konsenzus svih političkih faktora, kako bi postajalo državno jedinstvo na tu temu.

A ovako opozicione stranke, da bi se prestavile da nešto rade, izdaju saopštenja kao Jankovićev pokret koji je još dodao da se prema njihovom mišljenju, time "suštinski učestvuje u lažiranju demokratije i simulaciji dijaloga".

#Beograd

#Dragan Šutanovac

#Saša Janković

'