AKTUELNO

Lažni Vlah Đorđe Vukadinović, koji je i nezavisni poslanik, danas je na svom tviter profilu objavio da su svi oni koji osuđuju naslovnu stranu NIN-a Vučićevi korisni idioti.

Naime, nedeljnik NIN je u svom poslednjem broju na naslovnoj strani ilustracijom uporedio Srbiju sa najstrašnijim nacističkim logorom. Ta naslovna strana izazvala je lavinu osuda, pa tako i uglednog izraelskog istoričara Efraima Zurofa, direktora „Simon Vizental“ centra u Jerusalimu. Zurof je osudio skandaloznu naslovnu stranu nedeljnika NIN, poručivši da je to strašna uvreda za sve stradale u nacističkim koncetracionim logorima.

Ali, to nije sprečilo nezavisnog poslanika i lažnog Vlaha Đorđa Vukadinovića da one koji su uputili kritike zbog ovakve naslovne strane NIN-a nazove Vučićevim korisnim idiotima.

Na svom tviter profilu Lažni Vlah je napisao:

„I ko god se tobože užasava i skandalizuje nad naslovnicom NIN-a ili ne razume gde živimo, ili je Vučićev korisni idiot. A ima takvih dosta“.

Ova umobolna izjava ostala bi nezapažena da poslanik SNS-a Vladimir Đukanović nije lažnom Vlahu odgovorio na tviteru, tj. upitao lažnog Vlaha:

„Znači Đorđe po vama je Efraim Zurof, koji je osudio naslovnu stranu NIN-a „korisni Vučićev idiot? Pa vi zaista danas briljirate“.

#Laž

#Vladimir Đukanović

#Đorđe Vukadinović

'