AKTUELNO

Prljava kampanja se nastavlja novim lažima, koje se sa naslovnice lista "Kurir" plasiraju u javnost, a najnovija izmišljotina dolazi od bivšeg, propalog i sumnjivog Saše Jankovića.

Koliko daleko može da ide ljudska zloba, pakost i podmuklost pokazuje najnovija Kurirova izmšljotina i laž, izgovorena iz usta pucača Saše Jankovića čije je oružje unesrečilo jednu porodicu. Sve to samo da bi se bacila senka na uspešnu posetu predsednika Vučića Vašingtonu koja je označila prekretnicu u odnosima Srbije i Amerike.

Ovaj put propali predsednički kandidat, bivsi zaštitnik građana i bivši činovnik Miloševićeve vlade koji je pod sumnjivim okolnostima oslobođen od odgovornosti za smrt Predraga Gojkovića koji upucan Jankovićevem metkom, iz Jankovićevog pištolja u Jankovićevom stanu.

Pročitajte još: MIHAJLOV ZA TV PINK: Janković i Mirković hoće da stvore atmosferu HAOSA U DRŽAVI!

Ukratko bivši, propali i sumnjivi Saša Janković sa naslovne strane Kurira traži istragu Vučićeve uloge u paljenju američke ambasade i pored činjenice da svima poznato ko je u to vreme bio na vlasti i čija je odgovornost. Po principu jedne brkate rečne ribe svojevoljno se upecao na bućkalo opet bivšeg estradnog menadžera i poznatog zaječarskog kriminalaca Saše Mirkovića.

Plitkoumnost Kurirovih laži i besmisao Jankovićević i Mirkovićević izjava je očigledna jer autistično odbijaju da shvate da se Vučić upravo vratio iz Amerike gde je dočekan sa najvećim državnim počastima i da ga potpresednik Pens sigurno ne bi pratio do kapije Bele kuće da SAD imaju bilo kakvu sumnju. Najpoznatiji zaječarski kriiminalac u egzilu, uplašen posledica svojih pustošenja gradske kase i bahatim otimačinama, lažima i klevetama, pokušava da prikrije tragove svog lopovluka.

Sa druge strane Janković ili pati od amnezije ili pre namerno zlopotrebljava Mirkovićeve izmošljotine jer je u to vreme bio na državnoj funkciji sa pristupom svim informacijama kao zaštitnik građana, značajan šraf u tadašnjem režimu. Bitnije je da političar Saša Janković odgovori roditeljima pokojnog Predraga Gojkovića, otkud na njegovim rukama barutne čestice.

Pročitajte još: Milovanović i Džamić za Pink: Kurir vrši pritisak na vladavinu prava i KONTAMINIRA MEDIJSKU I POLITIČKU SCENU (VIDEO)

Da li je posle ubistva dobio naknadno dozvolu za svoj pištolj iz kog je pucano u Gojkovića? Kako je u njegovom slučaju Miloševićeva policija bila profesionalna, a u svim drugim ubistvima saučesnik u zločinu? Da li se Jankoviću, strastvenom ljubitelju vatrenog oružja, na svačijim rukama sem na njegovim priviđa barut? Za razliku od bivšeg zaštinika građana, koji je kondiciju održavao u streljani BIA-e, predsednik Vučić nikad nije nosio oružje. Janković, čovek sumnjive biografije iz čijeg ormara ispadaju leševi, očajnički traži razlog da kleveta predsednika Vučića.

Nije tajna da su se protiv Vučića udužili politički, privredni i narko kriminalci ali je novo da se na čelu svih ovih kriminalaca nalazi Aleksandar Rodić, Saša Janković, Saša Mirković i Dejan Anđus. Vreme je da državni organi pozovu Sašu Jankovića i njegovog pobratima lopinu Mirkovića, da na detektoru laži pojasne svoje izmišljotine.

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Kurir

#Saša Janković

'