AKTUELNO

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov izjavio je da se umrlicom sa likom Aleksandra Vučića, koja se pojavila na društvenim mrežama, na bolestan način pokazuje nečija mržnja i frustracija Aleksandrom Vučićem.

- Oni na ovaj bolestan i morbidan način pokazuju svoju mržnju i frustracije, jer Aleksandar Vučić svuda i na svakom mestu pobeđuje i njih i njihove političke ljubimce - naveo je Jovanov.

Prema njegovim rečima, nikada ni protiv koga u Srbiji nije vođena tako odvratna i brutalna kampanja, puna laži i motivisana bolesnom mržnjom, kao protiv Aleksandra Vučića.

Pročitajte još: Dačić: Umrlica podriva državne i nacionalne interese

Funkcioner SNS je kazao da je neverovatno šta sve Vučić i njegova porodica preživljavaju svakog dana.

- Istovremeno sva ona bulumenta licemera što sebe naziva elitom i koja inače reaguje na sve i svašta, ne samo da ćuti, nego se i naslađuje kampanjom koja se vodi protiv Aleksandra Vučića više od 40 dana, kao i umobolnim prizivanjem njegove smrti objavljivanjem lažnih umrlica - naveo Jovanov.

U svakom slučaju, ističe funkcioner SNS, nadležni organi su dužni da ovaj slučaj temeljno istraže i utvrde da li ima elemenata krivične odgovornosti onih koji umrlicama pokazuju šta žele Aleksandru Vučiću.

#Milenko Jovanov

#SNS

'