AKTUELNO

I dvadesetdrugi dan traje besomučna i brutalna kampanja koju preko tabloida Kurir vodi troglava hidra: Aleksandar Rodić, Dragan Đilas i Saša Janković, protiv predsednika Aleksandra Vučića.

Da su strahu velike oči pokazuje i činjenica da se Rodiću posle saslušanja u policiju, priviđaju i javljaju stvari koje nemaju nikakve veze sa stvarnim razlozima poziva na saslušanje po prijavi kolega novinara da im je pretio smrću.

Vlasnik Kurira redovne procedure državnih organa proglašava za strahovladu i zloupotrebu policije.

U svojoj osionosti Rodić je umislio da ima apsolutno pravo da novinarima preti nestankom sa lica zemlje, očekujući da oni ćute, a državni organi da ga ništa ne pitaju.

Valjda je tako navikao u bivšem režimu, kada je sam određivao koliko će mu otac ostati u zatvoru i koliki će ko reket da plati.

Međutim, sada je strahovlada, ako mu poreznici zakucaju na vrata zbog poreske utaje od 450 miliona dinara, a novinari čijim porodicama je monstruozno pretio podnesu krivične prijave.

PROČITAJTE JOŠ: SELFI POLITIČARI: REKETAŠ RODIĆ UMISLIO DA JE MANDATAR! Sastao se sa NATO Vukom

Rodiću su država i predsednik Vučić krivi što je konačno u Srbiji nastupila vladavina prava koja je ohrabrila žrtve Kurirovih ucenjivačkih i reketaških akcija da javno svedoče o njegovim ucenama.

Paradoks je da Rodić koji duguje porez, koji preti novinarima i koji ucenjuje i reketira biznismene i političare optužuje državu i predsednika Vučića za strahovladu.

Troglavoj hidri Aleksandru Rodiću, Draganu Đilasu i Saši Jankoviću ne odgovara da Srbija bude uređena i pravna država, jer su navikli na lov u mutnom.

Predsedniku Vučiću i državi ostaje da ne popuste pred pritiscima i ucenama troglave hidre.

#Aleksandar Rodić

#Aleksandar Vučić

#Kurir

'