AKTUELNO

Korisnici društvenih mreža osudili su nedopustiv seksitički ispad Saše Jankovića koji novinarki zapretio da će je poljubiti.

Propali dosovski kandidat Saša Janković napravio je skandalozan seksistički ispad tokom gostovanja kod novinarke Minje Miletić.

Janković je, odgovarajući na pitanje o formiranju pokreta "Slobodni građani Srbije” koji je već u samom začetku naišao na problem s obzirom na to da je istoimena organizacija prethodno registrovana u Novom Sadu, doslovce rekao:

Nemojte se ljutiti što vam neću reći kako će ime da glasi, mogu da vam kažem, ali onda ću morati da vas… poljubim - pokušao je da ispadne duhovit Janković.

Na taj način, Janković je nedvosmisleno uputio otvorenu seksističku uvredu novinarki. To se ni malo nije dopalo korisnicima društvenih mreža koji su takav njegov gest oštro osudili.

- Nisam razumeo ovu Jankovićevu foru, ali mi zvuči kao što što kažeš dve sekunde pre šamara – jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Saša Janković jedan je od onih koji nisu propustili da brutalno napadnu Bratislava Gašića, koji je zbog slične izjave smenjen sa mesta ministra odbrane. Pitanje da li će se i sada oglasiti novinarska udruženja i osuditi seksističku provokaciju propalog dosovskog kandidata.

Ispad Jankvića pogledajte od 1:57:

#Saša Janković

#novinari

'