AKTUELNO

Srpska napredna stranka poručila je da će za razliku od Jankovića, Šutanovca, Pajtića, Živkovića i njihovih Vukadinovića, Bratislav Gašić sigurno štititi, što je i dokazao, isključivo interese države i dati svoj maksimalni doprinos za bezbednost države i svih njenih građana.

-Srpska napredna stranka ponosna je što u svojim redovima ima ljude poput Bratislava Gašića, koji se zbog jedne neprikladne izjave povukao sa javne funkcije, a čiji rezultati u Ministarstvu odbrane svodoče da je bio jedan od najboljih ministara, čiji je cilj bio očuvanje suverenosti naše države, preporod srpske vojske i unapređenje položaja svih pripadnika Vojske Srbije - navodi SNS u saopštenju.

SNS je ukazala da ne prođe ni dan da se na delu ne vide "nadaleko poznati lažovi, licemeri i prevaranti iz starih-novih dosovskih pokreta i stranaka", i da ono što razni Jankovići, Šutanovci, Pajtići, Živkovići i ostali zaboravljaju jeste da narod u Srbiji sve pamti.

SNS u saopštenju podseća da je bivši "lažni zaštitnik građana" sve vreme svog mandata flagrantno kršio Ustav i zakone Srbije, baveći se politikom, i na najpodmukliji i najbestidniji način napadao državu Srbiju.

Ta stranka u saopštenju navodi i da se svi sećaju "dometa Šutanovčevog rada u resoru odbrane Srbije, kada je direktno uništavao srpsku vojsku i radio protiv interesa vojne neutralnosti Srbije, kao i Saše Vukadinovića, specijalnog Pajtićevog savetnika, koji ne samo da je radio u interesu DS-a već je bio i pravi rasadnik ideja kako da Pajtić što efikasnije opljčka narodne pare u Vojvodini".

#BIA

#Bratislav Gašić

#Odgovor

#SNS

'