AKTUELNO

Parović je rekao da se Boško Obradović posle izbora poneo bahato, primitivno i neodgovorno i da vulgarizuje politiku saomo da ne bi, pre svega sebi, priznao da je poražen.

Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović izjavio je danas da lider Dveri Boško Obradović "vulgarizuje politiku, udružuje se i sa crnim đavolom samo da ne bi, pre svega sebi, priznao da je poražen" na predsedničkim izborima.

Navodeći da ga Obradović svakodnevno javno nipodaštava, Parović, koji je takođe bio predsednički kandidat, istakao je da je ponosan što ga Obradović "ne vidi u svom izmišljenom političkom univerzumu u kome realno može biti samo jedan i to niko drugi do samog Obradovića".

Parović napominje da lider Dveri, pozivom da se u RIK-u ne glasa za konačne rezultate izbora, "još jednom dokazuje da suštinski prezire svakoga i gleda samo sebe".

- Moram da naglasim da niti jedan kontrolor postavljen od strane Dveri nije imao primedbe na tok izbora, niti je u bilo kojoj formi RIK-u uložio prigovor niti žalbu, pa se postavlja pitanje od koga je Boško Obradović čuo o izbornim neregularnostima, ako nije od njegovih ljudi sa izbornih mesta - naveo je u saopštenju Parović.

- Posle izbora ja sam dostojanstveno priznao poraz, čestitao pobedniku i sa svojim timom izvlačim pouke kako bih naredni put mogao da budem bolji. Sa druge strane, Boško Obradović se posle izbora poneo bahato, primitivno i neodgovorno. On sada vulgarizuje politiku, udružuje se i sa crnim đavolom samo da ne bi, pre svega sebi, priznao da je poražen - istakao je Parović.

#Boško Obradović

#Miroslav Parović

#Predsednički izbori

'