AKTUELNO

Gradski odbor SNS saopštio je danas da Demokratska stranka i njeni poltroni nastavljaju sa namernim i grubim provokacijama, prikupljanjem jeftinih političkih poena i to bez ikakvog programa i ideje koju bi ponudili građanima.

U odgovoru šefu odborničke grupe DS Balši Božoviću, koji je ranije danas na sednici Skupštine grada rekao da gradska vlast više nema legitimitet i da očekuje vanredne izbore, iz GO SNS-a poručuju da on, kao glasnogovornik "lažnog legaliste, osvedočenog lažova i bivšeg lažnog zaštitnika građana Saše Jankovića", ne propušta priliku da laže građane, izmišlja afere i vodi prljavu kampanju".

"Beograđani nikada neće zaboraviti ljagu koju je DS bacila na Beograd - paljenje institucija, medijski mrak, opljačkani građani, opustošena gradska kasa. Građani nisu zaboravili ni 500.000 otpuštenih radnika, lažna obećanja, mafijaško tajkunske dilove zbog kojih su samo dosovci postajali bogatiji", navodi se dalje u saopštenju.

Građani su vam na ovim izborima, poručuju iz GO SNS, i to bez straha, pokazali šta misle o vama i vašoj politici i zato ste doživeli još jedan fijasko u nizu, dok su nedvosmisleno pokazali da podržavaju Aleksandra Vučića i politiku mira, stabilnosti, ekonomskog napretka i razvoja Beograda i čitave Srbije.

Inače, Božoviću su danas izrečene dve opomene, a njegovo izlaganje prekinuto kada je izvadio fantomku rekavšida će "ova gradska vlast biti upamćena i po sramoti zvanoj Savamala".

#Demokratska stranka

#SNS

'