AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović i potpredsednik Glavnog odbora SPS Aleksandar Antić, izrazili su danas u Sopotu uverenje da će na izborima 2. aprila građani poslati jasnu poruku - da je Srbija na pravom putu.

Stefanović i Antić su obišli desetak domaćinstava i sa građanima Sopota razgovarali o važnosti predstojećih predsedničkih izbora, ističe se u saopštenju.

Oni su naglasili su da je briga o građanima politika koju zastupa Aleksandar Vučić.

Prema Stefanovićevim rečima, samo uz Aleksandra Vučića Srbija može da ide napred.

- Hoćemo da pokažemo da je briga o svakom čoveku politika koju zastupa Aleksandar Vučić, ona politika koja garantuje budućnost Srbije. Nema uspešne zemlje koja ne brine o tome šta njeni građani žele, kako da obezbedimo bolju infrastrukturu, kako da obezbedimo bolje penzije i plate - rekao je Stefanović.

On je dodao da zato sa svakim čovekom hoće jednako da razgovaraju, da svaki čovek u Srbiji ima jednake šanse da radi, da napreduje i da u plodovima tog rada uživa.

- Obišli smo više različitih porodica, ali svi imaju jednu misao, kako da se Srbija razvija brže i snažnije i svi vide da to može da uradi jedino Aleksandar Vučić - rekao je Stefanović.

Antić je istakao da Vučić insistira da se uvek bude na terenu, te da je za ovu Vladu svaki čovek jednako važan.

- Uveren sam da ćemo 2. aprila svi zajedno poslati jednu poruku da je Srbija na pravom putu, da na tom putu želi i da ostane., da ćemo dobiti jakog i snažnog predsednika, snažne i stabilne Srbije i da ćemo zajedno sa našim građanima nastaviti da stvaramo pristojno društvo i bolju budućnost - rekao je Antić.

#Aleksandar Antić

#Aleksandar Vučić

#Nebojša Stefanović

#Predsednički izbori

'