AKTUELNO

Kako je navedeno u saopštenju, Vučić je zaslužio nesebičnu i bezrezervnu podršku njihovih članova svojim brojnim zalaganjima.

Predstavnici ugostiteljsko-turističke privrede (UTP) Srbije i strukovnih udruženja jednoglasno su na sednici odlučili da podrže kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Vučić je, kako se navodi u saopštenju, zbog velikog doprinosa na unapređenju ugostiteljsko-turističke privrede Srbije zaslužio nesebičnu i bezrezervnu podršku strukovnih udruženja i njihovog članstva, koja čine više desetine hiljada članova fizičkih i pravnih lica.

Aleksandar Vučić jedini je premijer u istoriji srpskog turizma koji je tri godine za redom otvorio međunarodni sajam turizma u Beogradu, uveo vaučere u domaćem turizmu i aktivno radi na dualnom obrazovanju - ističe se u saopštenju.

Kako se navodi, kandidaturu Vučića podržali su "Sacen International", "Savezni centar za turizam", "PUT Srbije", "Društvo Skadarlija", "Društvo prijatelja Sokobanje", "EKOB Beograda", "SOS Srbije", "TUS Srbije".

#Aleksandar Vučić

#Izbori

#Kandidatura

#Predsednički izbori

'