AKTUELNO

Žuta patkica je projekat Džordža Soroša a cilj je rušenje demokratske vlade.

U više gradova u Rusiji upravo traje protest pristalica Alekseja Navaljnog protiv države Rusije. Ovi protesti usmereni su protiv premijera Dmitrija Medvedeva, ali su zapravo usmerini na rušenje Vladimira Putina. Simbol njihovog protesta je  iznenadio sve, jer se ne pojavljuje prvi put na ovakav način - žuta patkica!

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ista ona žuta patkica koju već mesecima koriste takozvane demokrate koji na propalim i slabo posećenim skupovima napadaju srpsku vladu i premijera Aleksandra Vućića.

Foto: Pink.rs

Fotografije sa žutom patkicom iz Rusije obišle su ceo svet, i nakon toga sve je postalo mnogo jasnije. I cilj i scenario, kao i ko stoji iza protesta u Srbiji i Rusiji. Soroš i njegove marionete koriste ovaj simbol za rušenje demokratije u zemljama u kojima zbog čvrstog stava njihovih vlada ne mogu da sprovode svoje, pre svega finansijske operacije i basnoslovno se bogate na račun građana.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Patkica nije nikakav simbol borbe za demokratiju. Naprotiv, patkica ima drugačije značenje - simbol razdora i nasilja, a iza kojeg stoji Soroš i njegova klika.

#Aleksandar Vučić

#Rusija

#Vladimir Putin

'