AKTUELNO

Oni se slažu da je Vučić idealan kandidat za podršku na predstojećim izborima u aprilu.

Predstavnici SNS, SPS i SVM danas su u Srbobranu istakli da je glas za Aleksandra Vučića glas za bolju budućnost svih građana Srbije, jer je kao premijer od Srbije napravio stabilnu državu, doveo investitore, otvorio nova radna mesta

Poverenik OO SNS Srbobran Neško Čestić istakao je na zajedničkoj konferenciji za novinare da je ova koalicija i do sada iznedrila najbolje rezultate i da je podrška koju pružaju SPS i SVM Aleksandru Vučiću dokaz da je na pravom putu, jer se bez obzira na različitosti slažu da je on najbolji kandidat.

- Naš premijer je od Srbije napravio stabilnu državu, doveo veliki broj investitora, otvorio nova radna mesta i pružio svom narodu bolji i lepši život, zato glas za Aleksandra Vučića nije samo glas za predsedničkog kandidata, već je glas za bolju budućnost svih građana Srbije - izjavio je Čestić, navodi se u saopštenju vojvođanskog SNS.

Zoran Mladenović iz SPS rekao je da će ta stranka učiniti sve što je u njenoj moći da doprinese pobedi Aleksandra Vučića.

- Aleksandar Vučić je apsolutno jedini kandidat koji zaslužuje da nas predstavlja i nameće se kao jedini mogući izbor - istakao je Mladenović i pozvao sve koji misle dobro Srbiji da izađu na glasanje i zaokruže broj šest, jer je interes države važniji od svih drugih interesa.

Laslo Feher iz SVM analizirajući šta je interes Mađara istakao je da je osnovni cilj mir i stabilnost, kao i želja da ih većinsko stanovništvo prihvata i ceni.

- SVM je u koaliciji sa SNS od republičkog do lokalnog nivoa i smatram da će dosadašnja dobra saradnja biti još bolja, te da je u tom smislu Aleksandar Vučić zaslužio apsolutnu podršku - izjavio je Feher, navodi se u saopštenju.

#Aleksandar Vučić

#Izbori

#SNS

'