AKTUELNO

Pedesetak pristalica kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića, predvođeni Živoradom Anđelkovićem, poznatijim kao Žika Pauk, i Jeremićevom ličnom gorilom Brankom Miljušom, protestovalo je ispred zgrade u kojoj se nalazi redakcija Informera!

Pored Žike Pauka, bivšeg zloglasnog funkcionera Demokratske stranke, sve vreme je stajao kratko ošišani, nabildovani muškarac sa istetoviranom ružom na vratu, identičnoj onoj koju ima Milorad Ulemek Legija!

Taj N. N. demonstrant, u jednom trenutku je ramenom odgurnuo glavnog i odgovornog urednika Informera Dragana J. Vučićevića.

Kad su naši novinari uočili istetoviranu ružu na njegovom vratu, N.N. demonstrant je počeo da se sklanja od njih govoreći kako ne poznaje ni Žiku Pauka, ni Branka Miljuša.

Žika Pauk i Branko Miljuš odbijaju da objasne šta će među njihovim pristalicama čovek, koji je u najmanju ruku obožavalac ubica Zorana Đinđića.

Informer je fotografije N. N. muškarca sa istetoviranom ružom na vratu prosledio policiji od koje očekuje da utvrdi o kome je tačno reč.

#Dragan J. Vučićević

#Informer

#Predizborna kampanja

#Vuk Jeremić

'