AKTUELNO

SNS poziva nadležne državne organe da odmah reaguju i privedu počinioce, da učine sve kako bi obezbedili javni red i mir.

Pet članova Lokalnog fronta, iz štaba Saše Jankovića, sinoć je uništavalo imovinu Srpske napredne stranke u Kraljevu gradu i oštetilo bilborde koje je zakupila ta stranka.

- SNS poziva nadležne državne organe da odmah reaguju i privedu počinioce, da učine sve kako bi obezbedili javni red i mir, i da ne dozvole sprovođenje očiglednog cilja Saše Jankovića i njegovih saradnika - stvaranje haosa i nemira u Srbiji - navodi se u saopštenju naprednjaka.

Kako se ističe, sada je svima jasno da je Janković direktni nalogodavac protivzakonitih radnji i da je, nakon laži i pretnji, počeo da sprovodi i fizičko nasilje širom Srbije.

U saopštenju se napominje da najbliži saradnici "bivšeg lažnog zaštitnika građana i dosovskog kandidata" Saše Jankovića, nastavljaju sa nasiljem širom Srbije.

Do incidenta u Kraljevu je došlo nakon otvorenih pretnji najbližih saradnika Jankovića i eksplicitnog govora mržnje, koji su pozivali na vešanje svih onih građana koji podržavaju Aleksandra Vučića, koji su govorili da je realno da Vučić dobije metak u čelo, i pretili da će šamarati, tući i linčovati narod kao što su radili 2000. godine, obećavali da će se u Srbiji pucati kao u Makedoniji, ocenili su u SNS.

#Kraljevo

#SNS

#Saša Janković

'