AKTUELNO

Član Predsedništva vladajuće Sandžačke demokratske partije u Novom Pazaru Mirsad Jusufović izjavio je danas da stranka podržava predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića i da je otvaranje atletskog stadiona u tom gradu dokaz snage te političke partije.

"Juče je pred više od 10.000 ljudi otvoren atletski stadion i ta brojka nam govori koliko je politika SDP-a i ono što smo izabrali da radimo prethodnih godina ispravno. Nismo želeli da izaberemo put velikih parola i laži, izabrali smo put rada, poštenja i zalaganja za dobrobit ovog naroda i svih građana Novog Pazara", rekao je Jusufović.

On je novinarima rekao da je jučerašnji skup pokazao da je SDP najveća, najbolje organizovana politička partija u Sandžaku i da ko god računa na bilo kakav dobar rezultat u našem regionu mora računati na Sandžačku demokratsku partiju.

Cclan Predsedništva SDP podsetio je da ta stranka partnere isključivo traži u onima koji imaju sličnu politiku kao i oni a to je politika rada i zalaganja.

Zbog toga smo se i odlučili da na predstojećim izborima podržimo Aleksandra Vučica.

"Juče smo čuli da će trasa autoputa između Beograda i južnog Jadrana proći preko Sandžaka što će mnogo značiti za razvoj našeg kraja, čuli smo i da će se graditi autoput do Sarajeva što će značiti povezivanje Bosnjaka a to je ono što svih ovih godina svi želimo", kazao je on.

Jusufović je podsetio, da SDP želi saradnju sa svim političkim činiocima u Sandžaku koji su spremni da zasuku rukave i da rade a kao potvrdu, naveo je, da je potpisan sporazum o saradnji sa SNP Mirsada Djerleka koji je takođe podržao kandidaturu Aleksandra Vučica za predsednika.

#Izbori

#Muslimani

#Predsednički izbori

'