AKTUELNO

Srpska napredna stranka saopštila je da je danas svim građanima jasno da je Saša Janković sve vreme direktno učestvovao u pravljenju lažnih afera i u organizaciji političkih protesta protiv Aleksandra Vučića.

Kako se navodi u saopštenju, Janković je to činio sa jednim jedinim ciljem - da on sedne u neku od visokih državnih fotelja i nastavi da radi po nalogu određenih službi, "koje su sve samo ne srpske".

- Saša Janković, koji se prepodne šeta sa separatistom Odžićem, svojim bliskim saradnikom koji se zalaže za nezavisnu Vojvodinu, a Republiku Srpsku naziva genocidnom tvorevinom, nastavio je poslepodne šetnju po Beogradu šireći svoje laži, lične frustracije i bes, jer njemu i njegovim nalogodavcima očigledno ne ide po planu - koliko god se trudili, nikako ne uspevaju da prevare građane i izazovu haos i nemire u Srbiji - ističe SNS.

U saopštenju se ukazuje da Janković, "bivši lažni zaštitnik građana, lažni legalista", čiji najbliži saradnici žele Vučiću metak u čelo, a građane koji podržavaju Vučića žele da obese na bandere, ni danas nije odgovorio na pitanje kada će porodica Gojković saznati kako je ubijen Predrag Gojković i odakle barutne čestice na njegovim rukama.

#Aleksandar Vučić

#SNS

#Saša Janković

'