AKTUELNO

Vreme je da se sumiraju rezultati i vidi šta su sve donele reforme.

Predsednički izbori nam slede, a o eventualnim parlamentarnim odlučiće premijer, rekao je lider Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić.

-Vučić je stekao pravo da raspiše izbore i to je samo njegova odluka, mi iz PUPS-a ne polemišemo o tome. Spremni smo za izbore, bilo predsedničke, bilo parlamentarne i tu nema dileme. Takođe, spremni smo da radimo i sve je jasno. Imamo neke političke opcije koje smatraju da moraju da budu u Vladi, svako ima pravo na to, ali mi se ne bavimo time - rekao je Krkobabić, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink.

On je dodao da su građani u Srbiji umorni od silnih političkih obećanja, jer je malo onih koji nešto konkretno rade.

-Ključno je da mi radimo, da cene padaju, da će se penzije vratiti na stari nivo. Pokazatelji su dobri, Vučić je sačuvao penzije, njegova ekonomska politika je dobra, a sada sagledavamo rezultate svega što smo postigli. Hvala penzionerima koji su podmetnuli svoja leđa, nije bilo lako, ali i bogati treba da urade isto - kaže lider PUPS-a.

Trebaju li Srbiji parlamentarni izbori?

-Izbori su uvek dobri, priča se da koštaju, a mi smo toliko para bacili u prethodnom periodu, počevši od RTB Bor pa nadalje. Mnogi sada glume Švajcarce, kao štede, a nekada su rasipali državni novac. Za izbore sam uvek spreman - odsečno je rekao lider PUPS-a.

Krkobabić objašnjava da on obilazi sela po Srbiji i da ljudi iz provincije smatraju da postoje dve slike Srbije - virtuelna i realna.

-Otvaramo pošte po celoj državi, gradimo infrastrukturu i ulažemo u sela, kako bi građani imali osnovno za normalno funkcionisanje. Ponovo uvodimo zadruge po selima, oživljavamo sela, samim tim i tržište poljoprivrednih proizvoda je bogatije, otvaraju se nova radna mesta, ulažemo u budućnost Srbije - zaključio je Krkobabić.

S.A.

#Izbori

#Milan Krkobabić

#PUPS

'