AKTUELNO

Oni su komentarisali situaciju pred najavljene predsedničke izbore.

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora SNS izjavio je da stranka neće pristati na politički rijaliti, te da je najbitnije održati stabilnost stranke.

Govoreći o kampanji Vuka Jeremića, on ju je nazvao suludom, jer obećava mnogo više od onog što je realno.

Foto: Printscreen

- Izlazi sa lažnim obećanjima, zavaravaju narod. On ide od mesta do mesta i pokušava da bude zlatna ribica, a sve samo da bi postao predsednik – rekao je Jovanov, ističući da oba kandidata, i Jeremić i Janković, vraćaju Srbiju u prošlost.

Jeremić je bio na čelu vlade koja je upropastila državu, a danas o tome ćuti.

- Danas kaže da ima rešenje. Zašto ga nije imao tada? Razgoropadio se i ne zatvara usta – rekao je Jovanov gostujući u emisiji „Pravac“.

Željko Cvijanović urednik „Novog Standarda“ zapitao se šta bi bilo da je Vuk Jeremić izabran za generalnog sekretara UN.

- Da li bi podneo ostavku kako bi se vratio u Srbiju i pomogao joj? Naravno da ne. On se kampanjom za sekretara spremao za predsedničku kampanju u Srbiji – smatra Cvijanović.

Foto: Printscreen

Govoreći o nastupu Saše Jankovića u Novom Beogradu, on je rekao da se okupilo oko 5.000 građana i da su svi aplaudirali na pomen „normalne Srbije“, a takva sintagma pominjala se nekoliko puta.

- Da li to znači da su oni koji ne glasaju za Jankovića nenormalni ili ludi ljudi? Jako je opasno slati takve poruke narodu – rekao je Cvijanović za televiziju Pink.

I. P.

#Izbori

#Milenko Jovanov

#Saša Janković

#Vuk Jeremić

#Željko Cvijanović

'