AKTUELNO

Predsednik SDPS Rasim Ljajić je ocenio da su stabilnost zemlje, ekonomski razvoj i put ka Evropskoj uniji najvažniji, a da ih je moguće ostvariti samo Vučićevim izborom.

Rasim Ljajić je poručio da će ta stranka podržati Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.

Ljajić je na sednici Gradskog odbora SDPS Beograda rekao da minimum političke korektnosti nalaže da sve stranke vladajuće koalicije stanu iza zajedničkog kandidata, koji će pobediti i obezbediti kontinuitet rada, ali i kako bi se sprečila moguća kohabitacija, jer, kaže, već se pokazalo da u Srbiji ne funkcioniše.

- Nama treba politička stabilnost i predsednik jake političke snage, koji će moći da sprovodi reforme, ubrza proces ulaska u EU i daje podršku vladi da rešava probleme  -  rekao je Ljajić.

On je upozorio da pobeda neće biti laka i da svi koji Vučića već sada proglašavaju predsednikom time čine "medveđu uslugu".

Dodao je da treba mnogo akcije i rada da se početna pozicija, pozicija favorita, pretvori u pobedu. - Naš cilj treba da bude pobeda u prvom izbornom krugu -poručio je Ljajić.

Ovi predsednički izbori će, ocenio je Ljajić, biti zaista biti prelomni, jer nas čeka nova politčka mapa i konfiguracija, a mnoge će stranke nestati posle njih, biti marginalizovane, ali i neke nastati.

S.M.

#Aleksandar Vučić

#Predsednički izbori

#Rasim Ljajić

'