AKTUELNO

Neka me ubiju ali ću do poslednjeg dana da odlazim na posao, da obilazim svako gradilište i da radim sve da Beograd ponovo živi posle 20 godina zapostavljanja i krađe, poručio je Vesić Đilasu.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuku da je ponovo grupa Đilasovih plaćenika došla ispred zgrade u kojoj živi njegova porodica, kako bi pretili. Ističe da Đilas priziva nesreću i krv u Srbiji, ali da će on nastaviti da se bori za svoj grad koji je bio zapostavljen 40 godina.

Upozorio je i da, u slučaju da se nešto desi bilo kom članu njegove porodice, za to će biti odgovoran upravo Đilas. Njegov post na društvenoj mreži prenosimo u celosti:

"Večeras je fašista Dragan Đilas, čija je jedina politika da se prolije krv beogradskim ulicama, ponovo poslao svoje plaćenike ispred zgrade u kojoj živi moja porodica da joj prete.

E pa fašisto, ja ispred tvoje zgrade koja je udaljena manje od kilometar od moje neću dovoditi nikoga mada znam gde živiš. Ja ne mislim da je tvoja porodica kriva zato što ti prizivaš nesreću i krv u Srbiji. I zapamti.

Možeš da tražiš svaki dan, kao što inače radiš, da me ubiju ali ja ću da nastavim da gradim Beograd koji je zapostavljen 40 godina. Da uređujem ulice, bulevare, parkove i trgove - sve što nisi znao da urediš.

Možeš da se trudiš da me ubiju ali će Beograd imati cevi iz kojih će teći kvalitetna voda, a ne Đilasova rđa.

Mogu da mi prete ali će Beograd da ima kvalitetne kontejnere a ne Đilasove, podzemne, koju su se raspali a na kojima si krao.

Neka me ubiju ali ću do poslednjeg dana da odlazim na posao, da obilazim svako gradilište i da radim sve da Beograd ponovo živi posle 20 godina zapostavljanja i krađe u čemu si ti učestvovao.

Ono sto su Đilas i njegovi plaćenici ukrali dok su vladali Beogradom sada ja popravljam. Nije lako. Ali vredi rizikovati i život jer to radim zbog Beograđana i zato što volim Beograd.

Zato ne vrede tvoje pretnje fašisto. Ja se ne plašim. To lopov i trgovac sekundama nikada neće moći da razume. Ne može svako da se kupi a ne može svako da se uplaši i ubije. Zato ne vredi Đilas, ne ide.

I još jednom da ti kažem. Desi li se nešto bilo kom članu moje porodice lično ćeš biti odgovoran. Za svaku njihovu suzu ćeš da platiš. Kao što ćeš odgovarati za svaku kap krvi koja se bude prolila u tvojom fašističkim pirovima. Za lopovluk i krađe si već počeo da odgovaraš, hvala Bogu", napisao je zamenik gradonačelnika.

#Dragan Đilas

#Goran Vesić

'