AKTUELNO

Đilasov i Jeremićev Savez za nasilje u poslednje vreme sve ogoljenije pokazuje svoju agresiju, histeriju, fašističke metode i želju za ponovnim uspostavljanjem svoje despotije u Srbiji, izjavio je u saopštenju za medije Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda.

Kako navodi, pobesnele horde ovog Saveza, besne jer nemaju nikakvu podršku u narodu.

- Kreću se po Srbiji i odlučuju ko treba da bude išamaran, prete ljudima gubitkom posla i poručuju „nećete pobeći“ i „nemamo više šta da izgubimo“. Očajno uporni u plasiranju svoje umobolne izmišljotine da Srbija snadbeva oružjem teroriste i insistiranju da je špijuniranje srpskih fabrika zapravo herojski čin i danas su nastavili sa svojom kampanjom laži protiv ministra Nebojše Stefanovića - naveo je Mirković.

Kako kaže, to što su ih činjenice i nadležne institucije demantovale više puta, ovoj razularenoj bratiji nije bitno.

- Tako i danas Jeremićev pajac Miroslav Aleksić drži lekcije tužiocima i šalje im naredbe koga treba da puste iz pritvora, ko je kriv, ko je heroj, dok Đilasova tviterašica zvana Boško Obradović sastavlja spiskove tužilaca i sudija i poručuje im nećete pobeći - rekao je Mirković.

Kako navodi, na sve ovo Đilasov Savez za nasilje ni ne krije da serijom laži pokušava da upropasti i srpske fabrike i naruši ugled Srbije, samo ne bi li im se, kako dodaje, ministar policije Stefanović sklonio sa puta i pustio da bez podrške građana Srbije dođu ponovo na vlast i nastave da pustoše Srbiju i pljačkaju njene građane.

- Tada Đilas ne bi morao ni da objasni zašto je lagao da je iz Češke došao kao milioner u Srbiju i ušao u politiku 2004., kada su mu zapravo sve firme u Češkoj zaradile 74.000 evra. Kako je od 74.000 došao do 25 miliona evra koliko je sam prijavio da poseduje u nekretninama i 105 miliona evra profita dok je bio na vlasti u Srbiji. A Vuk Jeremić bi mogao da nastavi da „j..e. majku Srbiji“ kako to voli da kaže sa svojim raznoraznim belosvetskim hohštaplerima - navodi Mirković.

Kako kaže, šta god da rade i koliko god se trudili da lažima umanje uspehe i rezultate Aleksandra Vučića i Nebojše Stefanovića u tome neće uspeti jer građani više veruju svojim očima nego ispraznim pričama propalih političara i njihovih poltrona.

#Aleksandar Mirković

'