AKTUELNO

Sergej Trifunović napao je na Tviteru voditeljku RTS Oliveru Jovićević, kazavši da "ima emisiju da ne bi radila za 150 evra na sat na poziv".

- Još jedan u nizu verbalnih napada Sergeja Trifunovića, ovoga puta na voditeljku Radiotelevizije Srbije Oliveru Jovićević, treba da alarmira celokupnu javnost da se konačno zabrani tom čoveku, prostačini i ženomrscu, da brutalno vređa žene, naziva ih napogrdnijim imenima, preti im silovanjem, i izlaže ih javnom linču - kazao je predsednik glavnog odbora SNS, Miloš Vučević.

On ododaje da isto to važi i za Vladimira Todorića, poltrona i potrčka Vuka Jeremića i da je "skandalozno i sramotno da takva „bića“ uopšte postoje na javnoj sceni Srbije, da se na takav način ophode prema ženama koje mogu da im budu majke i sestre, i da javno propagiraju na koji način bi se „obračunali“ sa njima kada se oni budu za nešto pitali".

- Na sreću, nikada se ni za šta neće pitati, jer će pristojna Srbija opet pobediti takav šljam! Još jednom apelujem na to da se ovakvom nasilju konačno stane na put i da se ne dozvoli da se žene najvulgarnije vređaju i omalovažavaju samo zato što rade svoj posao, ili ne podržavaju politiku Trifunovića, Jeremića, Đilasa, Obradovića i njihovog 'Saveza za silovanje'  - kazao je Vučević.

#Miloš Vučević

#Sergej Trifunović

'