AKTUELNO

U danu kada Priština maltretira Srbe na severu Kosova i Metohije i brutalnim akcijama ugrožava mir, poslušnici albanskih partija, u želji da se dodvore i opravdaju podršku Prištine, Jablanović, Petrović i Rašić u Specijalnom tužilaštvu u Prištini pripremaju plan napada na Srpsku listu - poručuje Srpska lista u saopštenju.

Svesni da nikada neće dobiti podršku srpskog naroda na izborima, te da im je srpski narod jasno pokazao da ih ne želi za svoje predstavnike, jer im je privatni interes ispred nacionalnog, navodeno je dalje u saopštenju Srpske liste, "Petrović, Rašić i Jablanović su se dosetili da do funkcija dođu mimo volje naroda - prevarom, obmanom, ali i ulizivačkim odnosom sa Prištinom”.

- Da li su ovi satrapi danas u Specijalnom tužilaštvu potkazivali časne Srbe i Srpkinje ostaje da vidimo u danima koji dolaze, ali sigurno nisu bili tamo da objasne gde je 4.5 miliona evra koje je klan Jablanović proneverio dok su upravljali opštinom Leposavić, niti kako je Slobodan Petrović od plate portira uspeo da sebi sazida stotine kvadrata stambenog prostora i teniski teren - stoji u saopštenju te partije.

Srpska lista poziva građane da, kako je navedeno, bez obzira na namere ovog trojca, ne nasedaju na provokacije i sačuvaju mir i pribranost.

- U ovim teškim vremenima je potrebno da ostanemo mirni, suzdržani i sabrani pod barjakom naše Srbije - zaključuje Srpska lista u svom saopštenju.

#Srpska lista

'