AKTUELNO

Bora Đorđević i njegova grupa izloženi su linču zbog podrške predsedniku Aleksandru Vučiću. Tim povodom, legenda rok muzike dao je intervju za Večernje novosti.

Na konstataciju da su se na stubu srama zbog podrške predsedniku Vučiću posle njega našle i njegove kolege Željko Joksimović i Zdravko Čolić, kao i glumac Nenad Jezdić, Đorđević kaže da ne zna o kakvoj se opoziciji govori.

- Takva jadna i bedna opozicija, čast izuzecima, ne zaslužuje nikakvu pažnju. Već sam ranije govorio da je njihov konkretan program lova i samo lova – rekao je Đorđević, i dodao:

- Kada sam pročitao Đilasove ideje o Kosovu, smejao sam se pola sata. Političko bulaženje. Zar da sviram bahatom Đilasu i Vesni Pešić? Uostalom, nisam svirao Vučiću i SNS-u, već koaliciji koju čini više stranaka u Vladi Srbije.

Kako kaže, svirali su Srbiji.

- Bolje biti sendvičar nego buregdžija. Predsednik Vučić makar pokušava da učini nešto za Srbiju, a opozicija baš ništa. Pored Jezdića, Čolića i Joksimovića, zaboravili ste da spomenete i Gorana Bregovića i Mikija Manojlovića, pa i grupu S.A.R.S koja je takođe doživaljva neprijatnosti – rekao je Đorđević.

Kako je naveo, ta mala grupa koja je njemu i Ribljoj čorbi objavila umrlice, ne zaslužuje, kako kaže, baš nikakvu pažnju.

#Bora Đorđević | Bora Čorba

'